Обрані товари
0
Обрані артисти
0

останні новини

TVORCHI змінили пісню для Євробачення-2023: фанати в захваті!

09.03.2023

TVORCHI змінили пісню для Євробачення-2023: фанати в захваті!
youtube.com/@tvorchi_official

Гурт TVORCHI, який представлятиме Україну на Євробаченні-2023 у Ліверпулі, випустив оновлену версію своєї пісні "Heart of Steel". Виконавці додали куплет українською: "Незважаючи на біль, я продовжую свій бій. Світ палає, а ти дій". Також у трек було додано звучання скрипки.

Оновлена версія "Heart of Steel" отримала різноманітні відгуки від слухачів. Деякі відзначили, що додана частинка програшу вкрай вдала, що саме більше української мови хотілося б почути в пісні. Дехто зазначив, що пісня трохи нудна. Однак, більшість відзначила, що гурт зробив кращу версію пісні, яка гідна представить Україну на міжнародній сцені.

Чи допоможе нова версія пісні Україні перемогти в фіналі Євробачення-2023? Наразі це питання залишається відкритим. Організатори конкурсу не встановлюють обмежень на кількість та зміст пісень, які можуть бути виконані у фіналі. Тому TVORCHI можуть виконати будь-яку версію "Heart of Steel" на свій розсуд. Оновлена версія може стати додатковим плюсом у конкурсі та допомогти Україні здобути перемогу.

Нагадаємо, що дует TVORCHI переміг в Національному відборі на Євробачення-2023 та представлятиме Україну на 67-му пісенному конкурсі. Гурт виступить одразу в фіналі 13 травня.

Розкажи про це друзям!