Обрані товари
0
Обрані артисти
0

останні новини

7TEEN'S випустили відеокліп «П'ятниця»: незабутній коктейль з музики, дружби та тінсмобіля

04.07.2023

Популярний український бенд 7TEEN'S радує своїх шанувальників новим літнім відеокліпом на пісню "П'ятниця". Трек, який за декілька днів став хітом на TikTok, отримав екранізацію. Музиканти вирішили створити особливий відеокліп, який би наголосив на цінності життя, і зібрали разом друзів, а також створили власний тінсмобіль.

Випуск треку "П'ятниця" став для команди 7TEEN'S спонтанним рішенням. Вони опублікували уривок демки під закликом показати користувачам, яким було їх минуле літо. Реакція не змусила себе чекати, адже користувачі TikTok почали знімати сотні відео, які стимулювали бенд створити офіційний відеокліп для цієї пісні.

Учасники 7TEEN'S завжди взаємодіють зі своєю аудиторією і дбають про її думку. Трек "П'ятниця" був створений як вияв подяки Збройним силам України за можливість насолоджуватися літом та життям в повному обсязі. Бенд розуміє, що наші захисники борються за наше майбутнє, тому їхня місія полягає у створенні якісної продукції, щоб молодь могла насолоджуватися українською музикою та рости під її впливом, не відступаючи під впливом непотрібної творчості. 

Перед випуском офіційного відеокліпу команда 7TEEN'S підійшла до цього креативно і навіть створила свій власний транспорт - тінсмобіль. Вони перетворили старе авто на яскравий кабріолет, розфарбувавши його в різнокольорову фарбу. Ідея виявилася цікавою для всіх учасників, хоча знайти відповідну машину для такого витівки було непросто.

Ми переглянули багато оголошень і знайшли авто нашої мрії. Домовилися та заплатили всього кілька сотень доларів. Але було одне "але" - машина їздила приблизно настільки ж, наскільки коштувала. Тому нам довелося звернутися до евакуатора, коли вона заглохла прямо по дорозі на зйомки. Таким чином, ми підкорились пригодам. Зараз це авто не їздить, і ми навіть розглядаємо можливість передачі його до якогось сучасного музею

- розповів один з учасників бенду. 

Відеокліпом "П'ятниця" вдалося передати справжній літній настрій та радість дружби. У ньому можна побачити колектив друзів, які співають під гітару та насолоджуються кожним моментом життя. В даний час 7TEEN'S активно займаються творчістю та гастрольними виступами, а також готуються до нового творчого етапу - участі в Національному відборі до Євробачення.

Це буде великий крок для нашого бенду, і ми працюємо над цим. Чи вдасться це вже цього року, ми не знаємо. Але ми йдемо до цілі з впевненістю

- відкривають завісу своїх майбутніх планів учасники 7TEEN'S.

7TEEN'S продовжує радувати своїх шанувальників яскравою музикою та цікавими проєктами. Їхній новий відеокліп "П'ятниця" став втіленням літнього вайбу та нагадуванням про важливість цінування кожного моменту життя. І, не зупиняючись на досягнутому, бенд готується до нових викликів та можливостей для розвитку української молодіжної музики.

Розкажи про це друзям!