Обрані товари
0
Обрані артисти
0

МУЗИЧНЕ РОЗПАКУВАННЯ

Артур Боссо представляє нову пісню у програмі «Музичне розпакування»: повернення до реального життя

06.11.2021

Артур Боссо - Мені до весни Радіо Прищепкін TOP40.IN.UA
Канал Радіо Прищепкін в YouTube

У сучасному світі, коли соціальні мережі стали не тільки майданчиком для спілкування, але й своєрідною валютою для підтвердження свого успіху і популярності, Артур Боссо пропонує звернути увагу на реальні взаємодії та спілкування.

У програмі музичних прем'єр "Музичне розпакування" на Радіо Прищепкін Артур Боссо представив свою нову пісню "Мені до весни", яка є своєрідним протестом сучасному світові, в якому люди все частіше забувають про реальні зустрічі та спілкування через занурення віртуального світу соцмереж.

У цьому випуску “Музичного розпакування” мова йшла і про кліп до треку "Мені все до весни", в якому Артур Боссо показує, що життя, яке відбувається за екраном, може бути чудовим, але реальні спілкування та зустрічі з людьми надають життю справжніх емоцій і вражень. Що пісня, що і кліп до неї є запрошенням до того, щоб забути на деякий час про соціальні мережі та зустріти друзів та близьких у реальному житті.

Таким чином, Артур Боссо пропонує повернутися до реальності та насолоджуватися кожною миттю життя, а не витрачати її на пошук визнання у соцмережах.

Розкажи про це друзям!

ПРО ПРОЄКТ

МУЗИЧНЕ РОЗПАКУВАННЯ. Програма дає слухачам унікальну можливість першими почути нові пісні відомих та ще невідомих музикантів, а також дізнатися про те, що стоїть за кожною піснею. "Музичне розпакування" - це не просто програма про музику, а спосіб відчути та зрозуміти творчість виконавців на новому рівні.