Обрані товари
0
Обрані артисти
0

останні новини

BeAtriS розкриває свою музичну силу у новій пісні «VODO». Підкоріться її енергії!

05.06.2023

Молода українська співачка BeAtriS зробила приємний сюрприз своїм шанувальникам у перші дні літа, представивши нову пісню під назвою "VODO". Ця пісня - легка, енергійна і наповнена драйвом, розповідає про мрії дівчат, які мріють про красу, легкість та чарівність життя і вірять, що їхні мрії обов'язково здійсняться!

BeAtriS зауважує, що цей формат пісні для неї є винятком, оскільки її попередні композиції були більш ліричними та глибокими.

 Просто захотілося легкості, мрійливості та літнього настрою в пісні, і, на мою думку, все вийшло добре. Хоча ліричні ритми є більш характерними для мене, пісня "VODO" стала своєрідним перезавантаженням моєї творчості

- зазначає співачка.

Тема води має багато легенд, переказів, прикмет, міфів та історій, і BeAtriS дуже рада, що змогла включити цей елемент у свій творчий репертуар та присвятити пісню величній стихії, яка дарує життя та красу!

Пісня "VODO" була випущена у форматі lyric-video, але у майбутньому BeAtriS планує зняти повноцінне відео до цього треку. Перед офіційною прем'єрою пісні "VODO", BeAtriS потрапила в лонг - лист національного проекту "Українська пісня/Ukrainian Song Project 2023", що стало натхненням для створення відео до цієї композиції у майбутньому.


Шанувальники та прихильники співачки з нетерпінням чекають релізу повноцінного відео до пісні "VODO", адже вони знають, що BeAtriS завжди створює вражаючі візуальні шедеври, що чудово підкреслюють суть її музики.

Розкажи про це друзям!