Обрані товари
0
Обрані артисти
0

останні новини

FAJNA повертає додому: неймовірна пісня, що захопила всю Україну

01.10.2024

fajna-okrylena
muzvar.com.ua

FAJNA презентувала свою нову проникливу пісню «Окрилена», присвячену темі повернення до рідного дому. Пісня стала другою роботою співачки у новому образі, яку вона супроводила емоційним кліпом.

«Окрилена» — це композиція про внутрішню дитину, що живе в кожному з нас. Незалежно від того, наскільки успішними чи дорослими ми стали, наш рідний дім завжди залишається тим місцем, де можна знайти душевний спокій.

«Велике місто відкриває перед нами безліч можливостей, дарує нові знайомства та враження. Однак разом з цим приходять постійна метушня і тиск. Саме в такі моменти починаєш розуміти, що насправді є найважливішим», — розповіла FAJNA. Пісня народилася після її переїзду до Києва і резонує з тими, хто хоча б раз залишав рідний дім. У кліпі показано шлях через мальовничі українські краєвиди, символізуючи дорогу додому, а головну роль у відео виконала сама співачка.

«Кожен зможе впізнати у цій пісні свою власну історію. У важкі часи найбільше хочеться приїхати до мами, відчути її безумовну любов, яку неможливо замінити нічим», — поділилась FAJNA.

Почути нову пісню «Окрилена» можна на Радіо Прищепкін.

Розкажи про це друзям!