Обрані товари
0
Обрані артисти
0

останні новини

ФЛЕТ МЮЗІК ШОУКЕЙС: новий вид фестивалю в Україні?

07.05.2024

the armo, flat music showcase, флет мюзік шоукейс
THE ARMO

Доброго дня, Романе (прим. редакції – це справжнє ім’я THE ARMO)! Розкажіть про себе. Як довго займається музикою?

Загалом професійно музикою я займаюсь не так давно. Десь так років 5-6. До цього я більше працював у якості МС та був організатором вечірок, зокрема вечірки Basside, яка проходила в різних локаціях Києва, зокрема в легендарному Зеленому театрі.

Хоча бажання займатись музикою у мене виникло ще в дитинстві, у підлітковому віці так би мовити)))) 

Певний період часу я брав участь у продюсерському проекті у складі одного гурту.

Чому ви вирішили розпочати сольну кар’єру?

Знаєте, продюсерський проект це не зовсім моє… Там ти не можеш себе розкрити. Ти просто робиш те, що тобі говорить продюсер, а це не завжди може відповідати твоїм власним бажанням або твоєму погляду на музику.
Тому я ще десь в 2020 році розпочав робити перші кроки в сольній кар’єрі, якщо так це можна назвати.

І які ваші враження від самостійної роботи?

Важко зараз щось сказати конкретно… Звичайно є скрізь свої позитивні і негативні сторони. Але точно знаю, що це мені більше підходить.

Ідея народжувалась довго)))

Загалом планували провести концерт із артистами нашого лейблу Kitsch Music (прим. редакції – в лейбл Kitsch Music окрім THE ARMO входить також артист ПРОСТО МАКС і гурт РОБАНИЙ ЙОТ). 

Ми певний час ідею цього концерту обговорювали із моїм музичним менеджером Віктором Горленко. 

Хотілось провести не просто концерт, а щось особливе, щось нове, чого у нас в країні раніше не було. Це і стало основною ідеєю для проведення «Флет Мюзік Шоукейс».

В чому особливість вашого заходу?

По-перше, це буде експериментальний захід, який включатиме елементи квартирника і шоу. По-друге, під час заходу буде відбуватись взаємодія із аудиторією, що як на мене є зараз надзвичайно важливим.

І такого в Україні ще точно ніхто не робив.

Скільки учасників будуть брати участь у фестивалі?

Окрім мене та інших артистів нашого лейблу (ПРОСТО МАКС і РОБАНИЙ ЙОТ), ми запросили також такі гурти як КВІТКІС та SEXNESC, а нашим спеціальним гостем будуть представники UKRAINIAN WRESTLING ARENA.

Чи плануєте ви проводити фестиваль щороку?

Подивимось)))) Поки що ми таке проводимо вперше тому важко говорити щось про майбутнє. Фестиваль ще навіть не відбувся, а багато хто із інших гуртів бажають взяти в ньому участь в наступному році. На жаль, ми багатьом були змушені відмовити, оскільки часу для підготовки було мало. Тому ми розраховуємо, що в наступному році також проведемо цей фестиваль із більшою кількістю учасників.

До речі користуючись нагодою, хочу подякувати нашому офіційному парнеру магазину «SHIFT», який нас підтримав.

Ще вдячні нашим медіа-партнерам – Радіо Прищепкін, які надали нам підтримку. А також Радіо Сільпо, Rock Spectrum, МУЗВАР, ЯРадіо, Р603 та Rock Events Ukraine.

Ну, а всіх хто нас зараз читає, хочу запросити до Київської малої опери на 11 травня. Квитки ви можете придбати на всіх квиткових платформах. 

Квитки на фестиваль можна придбати за цим посиланням


Розкажи про це друзям!