Обрані товари
0
Обрані артисти
0

останні новини

Євробачення-2023 без Руслани на головній сцені: скандал триває

30.04.2023

Скандал між організаторами "Євробачення-2023" і співачкою Русланою не вщухає. Недавно в Мережі з'явилася інформація, що конфлікт вичерпано і Руслана виступить у фіналі музичної першості наживо з Києва. Однак, як повідомила менеджерка Руслани Яна Прядко, жодних змін, крім низки консультацій від публікації посту Руслани, не відбулося. Руслана буде фізично перебувати у Великій Британії під час фіналу конкурсу і не зможе виступити з Києва, як про це писали раніше. Проте, Руслана візьме участь в заходах, присвячених "Євробаченню", що відбудуться в Ліверпулі, включаючи виступ-колаборацію з Англійською Національною Оперою та участь в проєкті головного партнера "Євробачення" - компанії Тік-Ток "Легенди Євробачення".

Організатори "Євробачення 2023" запропонували співачці Руслані Лижичко виступити на півфіналі конкурсу, однак зірка вагається з прийняттям запрошення через те, що її не запросили на головну сцену у мікс виступів переможців і артистів з України. Про це повідомила менеджерка артистки Оксана Прядко.

 Її запрошують на всі найбільші шоу "Євробачення", бо вона і її пісня дійсно легендарні і улюблені єврофанами. Тому не запросити Руслану на головну сцену - це дивно. Руслана і її перемога 2004 року - це гордість для України, як і кожен наступний переможець. Але першим завжди є особлива шана та повага

- заявила Прядко.

У своєму пості в Facebook Руслана звернулась до аудиторії з запитанням, чи чекати їй на запрошення, чи оголосити відмову безвідносно. Більшість її прихильників підтримали виступ на "Євробаченні". Проте, за словами менеджерки, Руслана прийме те рішення, яке запропонують організатори.

Нагадаємо, що цьогоріч конкурс "Євробачення-2023" відбуватиметься у Великій Британії від імені України, яка перемогла минулого року. У півфіналах та фіналі конкурсу запросили виступити знакових для конкурсу артистів, зокрема Вєрку Сердючку, Go_A, Kalush Orchestra, Alyosha та інших. Проте відсутність першої переможниці конкурсу від України Руслани у списку запрошених артистів викликала здивування у широкій аудиторії та прихильників конкурсу.

Розкажи про це друзям!