Обрані товари
0
Обрані артисти
0

останні новини

Легендарна пісня в новому світлі: Уляна Ройс презентує свою версію треку «8 колір»

28.06.2023

Uliana Royce - 8 колір Радіо Прищепкін TOP40.IN.UA
Фото: прес-служба виконавиці

Уляна Ройс випустила новий трек під назвою “8 колір”, який запрошує слухачів відчути глибину почуттів і зануритись у світ закоханості. Ця пісня стала саундтреком важливих подій у житті співачки і є першою офіційною переробкою треку гурту Моторолла, випущеного у 2005 році.

Я люблю спостерігати за розвитком української музики, новими артистами, їх звучанням. Але є треки, які проживають з нами паралельне життя, стають саундтреками важливих подій. Однією з таких пісень для мене є «8 колір» гурту Моторолла. Для мене це дуже відповідально і хвилююче

- коментує артистка

“8 колір” асоціюється з ніжним періодом закоханості, коли з'єднуються душі двох людей і народжуються нові почуття. Ця пісня викликає спогади та оновлює в пам'яті особисті моменти, які залишилися незабутніми.

Оригінальна версія "8 колір" була одностороннім зверненням до жіночого образу "веселки", не даючи можливості почути її відповідь. Уляна Ройс вирішила доповнити цю пісню діалогом між образами, надаючи "закоханому" образу “грому”. Це створило нову виміріну та емоційність пісні.

У процесі роботи над треком співачка співпрацювала зі саундпродюсером Ігорем Кириленком, щоб створити абсолютно нову версію пісні. Багато часу було витрачено на студії, де шукали найкраще звучання та додавали об'єм.

"8 колір" набув нового сенсу у сучасному контексті. Люди зіткнулися з болючими розставаннями та втратами у своєму житті. Проте кохання продовжує бути надзвичайною силою, яка зцілює та мотивує на шляху до світлого майбутнього. Робота над цією піснею стала нагадуванням про силу кохання та важливість носити його в собі і дарувати іншим.

Відео до треку “8 колір” створюється з участю Назара Грабара. Історія розгортається навколо двох закоханих персонажів, які представляють реальність та чарівність. Ця робота поєднує контрасти життя, візуалізує внутрішні стани багатьох людей і показує шлях від темряви до світла, надаючи надію на майбутнє.

Прослуховуючи “8 колір” зараз на Радіо Прищепкін, відчуваєш мурашки. Нове звучання пісні, доповнене глибиною сенсу, відкриває простір для нових вражень та емоцій.

Розкажи про це друзям!