Обрані товари
0
Обрані артисти
0

останні новини

Літній хіт з глибоким змістом: Юлік представив пісню «Не тікай»

26.08.2023

Julik - Не тікай
Фото: прес-служба виконавця

Під спекотний занавіс літа, український співак Юлік зробив музичний подарунок своїм шанувальникам... «Не тікай» - пісня, яка вже здобула вже велику популярність на благодійних концертах, прагне нагадати нам важливість цінування одне одного.

«Не тікай» - цей літній сингл сингл став продовженням міні-альбому співака, в якому містяться вже знайомі слухачам Радіо Прищепкін хіти «Просто обійняти» та «Пригорну».

Мені важливо, щоб кожен хто почує цей трек включив максимально свою пам’ять та згадав про ті круті моменти, які він(вона) прожили раніше. Хочеться аби пари, сім’ї ніколи не розлучались а навпаки мали нове дихання і жили у щасті та мирі весь час. Ця пісня підійде для яскравих спогадів і дасть сигнал новим крутим відносинам

- коментує Юлік

Пісню «Не тікай» Юлік створив спільно з талановитим аранжувальником та автором пісень, Богданом Нестром. Останній відомий своєю співпрацею з такими відомими артистами, як Оля Цибульська, Джамала, Дзідзьо та інші. Хлопці вдало створили цю мелодію лише за три години роботи в студії.

Перед самою прем'єрою, артист викластав уривок пісні на платформі TikTok. Фанати Юліка з усього світу взяли активну участь у підтримці та поширенні треку, надсилаючи відеоролики під мелодію.

Відчуваємо, що ця пісня відіграє значущу роль у нагадуванні нам про те, як важливо цінувати та берегти те, що маємо.

Розкажи про це друзям!