Обрані товари
0
Обрані артисти
0

останні новини

MONATIK змінює світ: Відео-звернення до суспільства від українського зіркового співака

26.06.2023

MONATIK - Люди Камені Радіо Прищепкін TOP40.IN.UA
Фото: muzvar.com.ua

MONATIK представив нову пісню "Люди... Камені", відео до якої було зняте в Одесі режисеркою Таню Муіньо. Артист використовує цю пісню, щоб звернути увагу на важливе соціальне питання, яке стосується нашого суспільства.

Пісня "Люди... Камені" розмірковує про те, як в світі змінюються люди і взаємини між ними. За останні роки ми стали свідками безлічі конфліктів і напружених ситуацій, які призводять до розділення і ворожнечі. MONATIK закликає нас об'єднуватися, замість того, щоб ворожити один одному. Він нагадує, що кожна людина є цінним і неповторним "каменем", і ми повинні шанувати цю унікальність.

Як амбасадор Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?", MONATIK підкреслює важливість підтримки і допомоги один одному, особливо в період важких випробувань. Він заохочує нас вірити в себе, будувати свої мрії і знаходити мотивацію для досягнення своїх цілей. Це повідомлення про оптимізм і надію на краще майбутнє.

У відео, знятому у форматі home video, MONATIK прогулюється вулицями Одеси разом зі своєю подругою. Вони розділяють історії та емоції, і все це фіксується на VHS камеру. Це інтимний і особистий погляд на життя і взаємини між людьми.

Крім того, MONATIK активно бере участь у благодійному турі "ART Оборона", метою якого є збір коштів для сімей, які постраждали внаслідок конфлікту на деокупованих територіях. В рамках туру артист виступатиме в різних містах України, у тому числі Запоріжжі, Кривому Розі, Дніпрі, Кропивницькому, Черкасах та Кременчуці. Він також виконає пісню "Люди... Камені" під час своїх концертів. Це демонструє його підтримку та залученість до проблем суспільства.

MONATIK продовжує радувати своїх шанувальників новою музикою і відео, одночасно нагадуючи нам про важливість людських цінностей, толерантності та спільності. Його творчість стає майданчиком для поширення мирного послання та підтримки тих, хто потребує допомоги. MONATIK - це не лише талановитий музикант, але й активний громадянин, який прагне зробити світ кращим місцем для всіх нас.

Розкажи про це друзям!