Обрані товари
0
Обрані артисти
0

останні новини

М’яско, сардельки, курочка, ковбаска: Музичне меню на Великдень від Матвія Бруса та МЮСЛІ UA

07.04.2023

МЮСЛІ UA Матвій Брус - Скоро буде Пасха Радіо Прищепкін TOP40.IN.UA
Фото: TikTok Володимир Брус

Український гурт Мюслі UA декілька днів тому випустив коротенький трек «Скоро Буде Пасха», який став мегапопулярним в ТікТок. За менше ніж добу відео маленького хлопчика Матвія Бруса, який начитує рекламу “м’яска до Пасхи”, зібрало більше 128 мільйонів переглядів. Саме тому гурт вирішив зробити повну версію треку.

Пісня одразу стала вірусною і на цей момент є однією з найпопулярніших пісень на ТікТок. Під неї було знято більше 135 тисяч відео, що підтверджує популярність треку серед різних категорій людей та тварин.

У відео до пісні взяли участь такі відомі персони як Надя Дорофєєва, Світлана Таробарова, Дядя Жора, Олег Машуковський, Килиммен, Альона Альона, Оля Цибульська. Гурт Мюслі UA також відзначив, що дуже тішить, що багато воїнів ЗСУ зняло відео під їхню пісню, оскільки це допомагає їм трошки відволіктися та підняти настрій.

Текст пісні має скритий меседж про наближення Пасхи, що звучить дуже позитивно та гармонійно. Пісня стала дуже популярною серед української аудиторії та здобула велику популярність за кордоном.

Слухайте трек на Радіо Прищепкін. Обов’язково підписуйтесь на канал тата Матвія Бруса та заказуйте м’яско, сардельки, курочку, ковбаску: https://www.youtube.com/@vovkabrus

Розкажи про це друзям!