Обрані товари
0
Обрані артисти
0

МУЗИЧНЕ РОЗПАКУВАННЯ

Наталія Валевська повертається з піснею, яка стане інструкцією до щастя

15.12.2021

Я вам бажаю щастя - Наталія Валевська Радіо Прищепкін TOP40.IN.UA
Канал Радіо Прищепкін в YouTube

Наталія Валевська – українська співачка, яка не потребує особливого представлення в українському шоу-бізнесі. Вона вже давно стала яскравою зіркою, яка має велику армію шанувальників не тільки в Україні, але й за кордоном. Її талант відомий всім, хто має хоча б маленький інтерес до музики. Тепер Наталія Валевська презентує свою нову пісню "Я вам бажаю щастя" на Радіо Прищепкін.

Співачка після короткої творчої паузи повернулася з новим синглом, який є автобіографічним. Пісня "Я вам бажаю щастя" є мотиваційною та життєствердною. Як зазначила сама артистка, головне у житті кожної людини - це віра, надія та любов. Ці прості речі допомагають кожному з нас знайти щастя.

У своїй новій пісні Наталія Валевська надихає своїх слухачів та вбачає у ній свій особистий устав та кодекс в житті. Авторка наголошує на тому, що важливо мати підтримку та взаєморозуміння, щоб почати робити перший крок до своєї мрії. Композиція стала знаковою для співачки, оскільки повністю передає нелегкий період, який зараз відбувається в її житті. Але, незважаючи на це, вона продовжує надіятись та вірити у свої сили.

Прем'єра пісні "Я вам бажаю щастя" відбулася в ефірі програми пісенних прем'єр "Музичне розпакування" на Радіо Прищепкін.

Розкажи про це друзям!

ПРО ПРОЄКТ

МУЗИЧНЕ РОЗПАКУВАННЯ. Програма дає слухачам унікальну можливість першими почути нові пісні відомих та ще невідомих музикантів, а також дізнатися про те, що стоїть за кожною піснею. "Музичне розпакування" - це не просто програма про музику, а спосіб відчути та зрозуміти творчість виконавців на новому рівні.