Обрані товари
0
Обрані артисти
0

останні новини

Не просто музика: Чи підкорить світ український гурт MONARHA своїм вусатим фанком?

23.04.2024

 MONARHA, Я іду на гору
Фото: facebook.com/MONARHAofficial

Радіо Прищепкін, як завжди "розкопало" музичний діамант і представляє пісню проєкту MONARHA у своєму ефірі. Справжнім пошановувачам української сучасної музики — точно сподобається!

Серед бурхливого потоку сучасної музики, новий український музичний проєкт MONARHA виділяється своїм унікальним стилем та глибоким змістом. Їхній перший сингл "Я іду на гору" є чимось більшим, ніж просто пісня - це маніфест сили духу і самомотивації в часи випробувань. Засновниця проєкту, Наталка Брацішевська, написала цю пісню під час початку повномасштабного вторгнення, перетворюючи особистий виклик на джерело натхнення.

MONARHA виходить за рамки звичайного попу, інтегруючи в свою музику елементи ф'южн, соул, рітм-енд-блюзу та незабутнього українського колориту. Музичний стиль колективу може нагадувати слухачам сучасну урбаністичну молодіжну хвилю, але з унікальною відміткою. Використання різноманітних інструментів, від гітар та басу до клавіш та духових, надає звучанню особливу глибину та різноманітність.

Виступи гурту MONARHA — це справжнє видовище, що приваблює аудиторію різного віку, від захоплених тінейджерів до ветеранів музичної сцени. З їхньою неповторною енергетикою та виконанням на 100% наживо, MONARHA не просто грають музику — вони діляться своїм баченням світу, демонструючи, що музика може бути не тільки розвагою, але й могутнім інструментом впливу.

Спираючись на основу музичної екологічності та глибокого емоційного змісту, MONARHA не тільки збагачують українську культурну сцену, але й мають усі шанси зайняти важливе місце на світовій музичній арені. Подивимось...

Розкажи про це друзям!