Обрані товари
0
Обрані артисти
0

останні новини

Неперевершений успіх! Українська співачка Ryta Ray записала композицію із автором пісень Роббі Вільямса - дивіться відео!

08.06.2023

Ryta Ray Маргарита Райська Радіо Прищепкін TOP40.IN.UA
Фото: Ryta Ray

Співачка Ryta Ray (Маргарита Райська) перемогла у пісенному конкурсі Sound of Confidence, організованому Гаєм Чамберсом, автором пісень Роббі Вільямса. Разом вони записали пісню "Frequency of Love", до якої зняли кліп.

Перемога на конкурсі передбачала поїздку до Лондона та можливість створити пісню спільно з Гаєм Чамберсом. Він став співавтором музики до драматичної композиції "Frequency of Love", яку записали у студії Sleeper Sounds, де раніше працювали Ед Ширан, Дуа Ліпа, Френк Оушен, Coldplay та інші.

Музично "Frequency of Love" складається з голосу артистки та фортепіано, а в тексті Ryta Ray метафорично рефлексує над війною в Україні та її "зламаним світом". У кліпі, знятому режисером Нікітою Квасніковим, вона грає на фортепіано, поки її квартиру охоплює вогонь. Співачку рятує працівники ДСНС, яким і присвятили відео. Ролі рятівників зіграли гавайські волонтери-парамедики з організації Frida.ua, які прибули до України на час війни.

Після випуску композиції та відео Маргарита Райська вступила до Abbey Road Institute у Лондоні, що базується на легендарній однойменній студії. Там вона займається розвитком музичної кар'єри під керівництвом британських звукорежисерів.

Розкажи про це друзям!