Обрані товари
0
Обрані артисти
0

останні новини

Несподіваний розрив: Уляна Ройс помстилася колишньому у новому хіті!

02.06.2024

Уляна Ройс - Серце в сейфі
Фото: пресслужба Уляни Ройс

Уляна Ройс презентувала новий трек «Серце в сейфі», який уже став популярним серед її шанувальників на концертах. Цей трек, натхненний особистим досвідом співачки після розриву стосунків, привертає увагу не лише музикою, але й яскравим відеокліпом.

Пісня була написана в період моєї трансформації після завершення стосунків. Я вже встигла презентувати її на своїх концертах в різних містах України, а також в Європі. Це легка по вайбу пісня, яка асоціюється у мене з весною, першими теплими вечорами у компанії друзів. Тому і випустити її хотілось саме у цей період

— розповідає Уляна.

У відеокліпі на пісню «Серце в сейфі» з'являється відомий український танцюрист Нікіта Шаповал, який не вперше співпрацює з Уляною. Відео демонструє основну героїню, яку зіграла сама співачка, в оточенні близьких подруг. Разом вони створюють синергію, яка підкреслює важливість підтримки друзів у важкі моменти.

«Нехай ваше серце завжди буде в сейфі для людей, які не цінують, не поважають і не приймають вас цілком та повністю. Залиште його для для тих, хто підбере ключ до нього і поруч з ким ви будете почувати себе особливою», — додає Уляна.

Після розриву стосунків співачка влаштувала вечірку, що викликало хвилю обговорень серед шанувальників і преси. Однак Уляна продовжує творчо розвиватися, підтверджуючи свою популярність новими музичними роботами і цікавими відеокліпами.

Розкажи про це друзям!