Обрані товари
0
Обрані артисти
0

останні новини

Нікіта Кісельов заспівав перекладений українською хіт Тіни Кароль

02.12.2023

Нікіта Кісельов - Полюси
Преслужба артиста

1 грудня стало особливим днем для української музичної сцени. Відомий співак та композитор Нікіта Кісельов випустив україномовну версію хіта Тіни Кароль "Полюс притяжения", яка отримала назву "Полюси". Пісня вже підкорила серця шанувальників і зібрала тисячі переглядів на YouTube всього за кілька годин після прем'єри.

Нікіта Кісельов, відомий своїми популярними піснями "Пропаганда", "Романтично", "Чорні брови" та "Станція любов", продовжує дивувати фанатів новими творчими експериментами. Історія створення україномовної версії "Полюс притяжения" розпочалася з інтерв'ю Тіни Кароль, в якому вона висловила підтримку молодим артистам та дала згоду на переклад її хітів українською мовою. Цей момент став поштовхом для Нікіти створити "Полюси".

Пісня "Полюс притяжения" супроводжувала мене у скрутний момент мого життя, тому я вирішив перекласти саме її, щоб знову насолоджуватись нею в україномовній версії. Тепер вона називається "Полюси". Коли я отримав такий зворушливий фідбек аудиторії на відео в TikTok, з’явилося ще більше натхнення випустити повну версію треку. І я дуже вдячний Тіні Кароль, що вона також звернула увагу на мій кавер і дозволила виконати цю пісню. Тіна дуже уважно підійшла до процесу створення офіційного перекладу та брала участь у всіх творчих процесах. Я щиро дякую за її неоціненну увагу

– зазначив Нікіта.

Перші акорди нової версії пісні з'явилися у короткому відео на TikTok, яке зібрало мільйон переглядів та безліч схвальних коментарів. Це мотивувало Нікіту завершити роботу над повною версією треку і поділитися нею з усім світом.

Розкажи про це друзям!