Обрані товари
0
Обрані артисти
0

останні новини

Нова сімейна комедія про Укрзалізницю: як YAKTAK та Дзідзьо дивують глядачів!

08.10.2024

potyag_u_31_grudnya_afisha_filmu
FILM.UA Group

Вперше під час великої війни українські глядачі отримають фільм для сімейного перегляду - теплу й зворушливу новорічну комедію «Потяг у 31 грудня». 

Це не просто фільм — це історія, яка об'єднує людей і нагадує про важливість людських зв'язків у часи викликів. Зірковий склад фільму обіцяє справжній вибух емоцій на екрані, і глядачі вже з нетерпінням очікують прем’єру, заплановану на 1 січня 2025 року.

Офіційний тизер до стрічки вже викликав чималий резонанс. У ньому ми бачимо улюблених зірок українського кіно та шоубізнесу: Станіслава Боклана, Катерину Кузнєцову, Влада Нікітюка, Лілію Ребрик та Юрія Горбунова. До того ж, неочікувано для багатьох, до фільму долучився популярний співак YAKTAK, який не лише з’являється на екрані, але й виконує саундтрек до тизеру — пісню «Чекає вдома» у співпраці з DOVI. Сюрпризом для глядачів стане також участь Михайла Хоми, більш відомого як Дзідзьо, та Андрія Ісаєнка, зірки серіалу «Жіночий лікар. Нове життя».

Нова сімейна стрічка від FILM.UA Group розповість про символ незламності та витримки українців — Укрзалізницю, яка з початку повномасштабного вторгнення стала порятунком для мільйонів. За сюжетом провідник поїзда Микола Іванович готується до свого останнього рейсу 31 грудня перед виходом на пенсію. Він сподівається провести новорічну ніч у затишку, без зайвих подій, адже для всіх це час, коли збираються за святковим столом, а не в поїзді. Проте доля готує інший сценарій — провідник зустріне Новий рік із пасажирами, які виявляться зовсім не звичайними попутниками.

Це історія про те, як дорога може об'єднувати абсолютно різних людей і як спільні мрії та цінності зближують навіть незнайомців. У фільмі багато душевних моментів, які змушують задуматися над сенсом життя, а також моментів, сповнених гумору, завдяки якому ця магічна ніч стане для героїв незабутньою.

Розкажи про це друзям!