Обрані товари
0
Обрані артисти
0

останні новини

Нова життєва сила пісні «Вибач»: SOWA та Юрко Юрченко з гурту Скрябін вразили своїм виконанням

31.03.2023

SOWA, YURCASH, СКРЯБІН - Вибач Радіо Прищепкін TOP40.IN.UA
Фото: прес-служба виконавців

Українські співаки SOWA та Юрко YURCASH Юрченко, який є чинним солістом гурту Скрябін, випустили кавер на зворушливу пісню "Вибач", автором якої є Кузьма.

SOWA розповіла, що під час початку повномасштабної війни в Україні почала активно слухати пісні гурту Скрябін. Після того, як вона почула пісню "Вибач", вона зрозуміла, що хоче заспівати саме цю пісню, а ось її ідея здійснилась завдяки колаборації з гуртом Скрябін. SOWA висловила своє здивування тим, що члени гурту так швидко погодилися на співпрацю.

У свою чергу, Юрко Юрченко пояснив, що гурт Скрябін завжди підтримував молодих талановитих людей, тому вони з задоволенням зробили дует з SOWA. "Скрябін продовжує жити як гурт, пісні його люблять і всі знають", - додав Юрченко.

Після релізу кавер-версії пісні "Вибач", вона отримала нове життя. Співачка SOWA вважає, що визнати свої помилки може тільки сильна і смілива людина, а Кузьма був саме таким. Він завжди був чесним і відвертим з усіма, і саме тому його пісні так впадають у душу та відгукуються у кожному серці.

Колаборація виявилася дуже вдалою, адже жіночий голос SOWA та акустичний супровід надали пісні ніжності та змінили її звучання, але при цьому зберегли автентичний дух композиції. Відеокліп на цю пісню було випущено на YouTube та викликало великий інтерес серед шанувальників обох виконавців.

Нагадаємо, що пісня "Вибач" була написана Кузьмою Скрябіном ще у 2003 році. Вона стала справжнім хітом та однією з найбільш відомих пісень гурту. "Вибач" викликає сильні емоції у слухачів, адже це пісня про любов, відвертість та чесність.

Розкажи про це друзям!