Обрані товари
0
Обрані артисти
0

останні новини

Новоутворення у голосових зв'язках: що сталося з голосом співачки NK?

28.03.2023

NK Втратила голос Радіо Прищепкін TOP40.IN.UA
Фото: Instagram

NK оголосила про проблеми з голосовими зв'язками через новоутворення, яке не дозволяє її голосовим зв'язкам повноцінно функціонувати. У своєму пості на Facebook вона зазначила, що їй необхідне термінове лікування, щоб відновити голос, і якщо цього не зробити зараз, вона може втратити голос назавжди.

Співачка NK, чиє справжнє ім'я Настя Каменських, заявила, що їй дуже важливо, щоб усі, хто придбав квитки на її концерти, змогли відвідати повноцінні, яскраві, емоційні та чуттєві виступи. Тому вона змушена перенести перші п'ять концертів, які мали відбутись з 28 березня по 2 квітня. Оновлений графік концертів туру "Я - Україна" NK виклала у себе на сторінці в Фейсбук.

Згідно з висновками лікарів, після термінового лікування, дотримання усіх рекомендацій та рекомендованого режиму, голос NK і робота зв'язків повинні прийти в норму вже за декілька тижнів. Співачка дуже чекає на своїх шанувальників на концертах, щоб порадувати їх якісним живим звуком, а всі квитки залишаються дійсними.

Проблеми з голосовими зв'язками можуть статися з будь-яким співаком, оскільки вони є одним з найважливіших інструментів для виконавця. Співачка NK взяла на себе відповідальність і відкладає концерти, щоб відновити свій голос та знову радувати своїх прихильників яскравими виступами.

До відома читачів сайту Радіо Прищепкін, голос можна втратити через різні причини, такі як захворювання, травми, стрес або надмірне навантаження на голосові зв'язки. Найпоширенішими причинами втрати голосу є горло-носові захворювання, такі як грип або гайморит, а також певні види захворювань голосових зв'язок, такі як гортанні кисти, поліпи, рак та інші новоутворення. Також надмірне вживання алкоголю та куріння можуть призвести до проблем з голосом.

Розкажи про це друзям!
#NK