Обрані товари
0
Обрані артисти
0

останні новини

Новий трек від дуету VIN I VONA: створений на відстані тисяч кілометрів від один одного

30.03.2023

VIN I VONA - Мій дім Радіо Прищепкін TOP40.IN.UA
muzvar.com.ua

Дует VIN I VONA, який складається з Альони та Льоші, створив трек “Мій дім”, що має особливе значення для тих, хто знаходиться в еміграції та мріє повернутися додому. Незважаючи на те, що учасники дуету знаходилися на відстані один від одного, вони змогли створити цей трек та відеокліп, використовуючи різні методи.

Альона та Льоша писали вокал у різних містах – Тбілісі та Києві відповідно, аранжування робили з саундпродюсером у форматі “голосових повідомлень”. Це показує, що зараз, завдяки сучасним технологіям, можна злегка здійснювати творчі проекти, навіть якщо учасники знаходяться на відстані один від одного.

Відеокліп до треку був знятий різними операторами наполовину в Грузії та наполовину в Черкасах. Але варто зазначити, що в Києві не було можливості зняти відеокліп через те, що локації заміновані. Це ще раз показує, що багато людей нашої країни живуть у неспокійний час і зіткнулися з війною на своїй землі.

Але, незважаючи на всі труднощі, українці завжди залишаються сильними та мужніми. Їх потяг до рідної землі та сильне бажання повернутися додому, ніколи не зникає. У кожного з нас є дім, і для багатьох українців, їхній дім – це найзаповітніша мрія.

Для шанувальників дуету зазначимо - нова пісня відрізняється звучанням від попередніх треків дуету. Слухайте уважно аудіо маркування в ефірі Радіо Прищепкін, бо трек вже присутній в ротації.

Розкажи про це друзям!