Обрані товари
0
Обрані артисти
0

останні новини

ОКЕАН ЕЛЬЗИ передав мільйони для фронту — як кожен глядач став частиною рекорду!

23.10.2024

okean-elzy-zbar-z-koncertiv
Океан Ельзи / Okean Elzy / Facebook

"Океан Ельзи" зібрав понад 10 мільйонів гривень для військових на концертах у Палаці спорту.

Гурт "Океан Ельзи" після серії з п'яти концертів у київському Палаці спорту оголосив, що передав понад 10,5 мільйонів гривень на підтримку Збройних сил України. Ця неймовірна сума стала результатом продажу квитків та благодійного мерча, а кожен глядач став частиною цієї важливої ініціативи.

З 11 по 16 жовтня "Океан Ельзи" встановив абсолютний рекорд, провівши п'ять поспіль концертів на найбільшому концертному майданчику Києва. Усі ці події не тільки об'єднали шанувальників у спільному святі музики, але й допомогли зібрати 10,557 мільйонів гривень для допомоги українським захисникам.

10,2 мільйона гривень надійде на потреби військових завдяки продажу квитків. Кожен, хто був з нами, зробив свій внесок у цю справу

– поділилися музиканти на своїй сторінці у Facebook.

Крім того, 357 тисяч гривень, зібраних від продажу благодійного мерчу, буде спрямовано на спільний проєкт з компанією SoftServe та фондом Open Eyes для закупівлі медичних автомобілів. Цей проєкт передбачає передачу на фронт 30 медавтівок для бойових медиків, перше з яких уже передано 197-му окремому стрілецькому батальйону 79-ї десантно-штурмової бригади.

Ця серія концертів стала не просто музичною подією, а символом єдності, підтримки та непереможного духу.

Розкажи про це друзям!