Обрані товари
0
Обрані артисти
0

останні новини

Перший міні-альбом молодого українського артиста Golubenko «Сентиментальність»: що потрібно знати про нього

11.04.2023

Golubenko - Сентиментальність Радіо Прищепкін TOP40.IN.UA
Фото: прес-служба виконавців

Молодий український артист Golubenko представив свій перший міні альбом "Сентиментальність". Альбом складається з п'яти треків, кожен з яких має свою історію та загадковість. Усі пісні з альбому вже отримали велику популярність серед слухачів, особливо у TikTok (куди ж без нього). 

Головний трек альбому "Сентиментальність" має власний кліп, який зняли за 60 км від Вінниці, на природі. У відео передані почуття пустоти прожиті без важливої людини. Зйомка на містку на річці, які передають атмосферу треку, стали особливою вдачею.

Артист сам стверджує, що ця робота дуже важлива та особлива для нього. Він працював над цим альбомом довго та старанно, і тепер вірить, що кожен трек знайде свого слухача.

Альбом "Сентиментальність" має свою загадковість та особливу атмосферу, яку важко передати словами. Golubenko (справжнє ім'я артиста - Давид Голубенко) є молодим та талановитим виконавцем, який обіцяє створювати ще багато якісних та цікавих робіт в майбутньому. Він отримав вже значну популярність серед слухачів, і ми сподіваємося, що його творчість продовжить радувати нас ще довго.

Пісня "Сентиментальність" з альбому Давида активно додається до плейлістів радіостанцій, включаючи Радіо Прищепкін.

Розкажи про це друзям!