Обрані товари
0
Обрані артисти
0

останні новини

Після семирічної перерви Гайтана вразила публіку новим музичним альбомом

07.04.2024

Гайтана Радіо Прищепкін
Фото з Інстаграму Гайтани

Гайтана, яскрава представниця української музичної сцени 2000-х, оголосила про своє тріумфальне повернення у світ музики з альбомом "Сонце в тобі", включаючи в нього дванадцять треків, більшість з яких є вже відомими хітами. 

Випуск нового альбому став сенсацією для прихильників Гайтани, адже він включає дві нові пісні "Кохаю" і "Нова весна", виконані у характерному для співачки танцювальному жанрі з багатим поп-звучанням. Цей реліз символізує новий розділ в її кар'єрі. Про своє повернення Гайтана сказала філософсько:

У кожного серця є своє сонце - це любов

Гайтана, уродженка міста Тернопіль, знана своїми захоплюючими танцювальними треками, енергійними виступами та чарівним голосом. Її музичний шлях розпочався з раннього віку, коли вона активно брала участь у відомих музичних конкурсах, зокрема, представляючи Україну на "Євробаченні" з піснею "Я думала". Після цього події її кар'єра злетіла вгору, а кількість фанатів невпинно росла. Проте, з часом артистка відійшла від українського шоубізу, призупинивши випуск нових пісень.

Не так давно стало відомо про розірвання Гайтаною 20-річного договору з лейблом "Lavina Music", після чого вона взялася за незалежну кар'єру, вільну від обмежень, із новим натхненням для створення музики.

Розкажи про це друзям!