Обрані товари
0
Обрані артисти
0

останні новини

Прощання зі сценою: ONUKA напередодні свого дня народження заявила про завершення музичної кар'єри

22.03.2023

ONUKA День Народження Радіо Прищепкін TOP40.IN.UA
facebook.com/onuka.official

Сьогодні, 22 березня, свій День народження святкує одна з найвідоміших українських онук – Наталія Жижченко. Більш відома як мультиінструменталістка, авторка пісень, фронтвумен гурту ONUKA та членка Авторської ради ГО «УААСП».

Проте, нещодавно Наталія ONUKA Жижченко заявила, що планує завершити свою сценічну кар'єру після війни. Вона зазначила, що не бачить себе на великій сцені та хоче зосередитися на відродженні української культури та відновленні країни після війни.

Під час війни Наталія Жижченко бере участь у благодійних заходах та використовує свою творчість, щоб допомогти Україні. Однак після завершення війни, вона планує зосередитися на своїй діяльності у відродженні України, зокрема, рідної Чернігівської області, де вже розпочала реставрацію садиби свого дідуся Олександра Шльончика, який створював музичні інструменти.

Я бачу своє майбутнє, свою діяльність у відродженні України, зокрема Чернігова, зокрема майстерні, зокрема цього етнографічного простору 

- поділилася артистка.

Попри те, що музична кар'єра Наталії Жижченко може бути на зупинці, вона залишається популярною і знаною в Україні та за її межами. Наталія прославилася завдяки своєму унікальному звучанню та здатності поєднувати народну музику з сучасним електронним звучанням. Її гурт ONUKA має велику кількість прихильників і фанів по всьому світу, і їхні концерти завжди є незабутнім досвідом для слухачів.

Отже, Радіо Прищепкін вітає артистку з Днем народження! Та бажає здійснення всіх планів та проєктів, і, звісно, нашої великої Перемоги!

Розкажи про це друзям!