Обрані товари
0
Обрані артисти
0

останні новини

Шокуюче зізнання Alyona Alyona: Як ми ледь не вилетіли з Євробачення за політичний протест!

13.05.2024

Alyona Alyona Євробачення-2024
Фото: Укрзалізниця

Незабутнє повернення Alyona Alyona після Євробачення-2024: сюрпризи, порушення і нові виклики

13 травня став видатним днем для української реперки Alyona Alyona, яка з триумфом повернулася до України після свого вражаючого виступу на Євробаченні-2024. На київському залізничному вокзалі її чекали не тільки фанати, але й несподівані гості, а також артистка поділилася важливою інформацією про ситуацію, яка могла кардинально змінити долю української делегації на конкурсі.

Після довгої подорожі Alyona Alyona зустріла своїх батьків, які приїхали на зустріч, що стало для неї абсолютним сюрпризом. Емоційне возз'єднання з сім'єю викликало щирий вибух почуттів як у самої співачки, так і у присутніх на вокзалі.

Тим часом, її колега по дуету Jerry Heil відправилася на Каннський кінофестиваль у Франції, де мала виступити з тією ж піснею. Цей розподіл обов'язків підтверджує високий міжнародний статус обох виконавиць.

Однак конкурс не обійшовся без інцидентів. Alyona Alyona зізналася, що українська делегація могла нарватися на серйозні санкції через порушення правила аполітичності Євробачення. Всі учасники планували носити футболки з політичним гаслом "Free Azovstal Defenders", що могло призвести до дискваліфікації. На щастя, рішення було змінено в останню мить, і футболки наділи лише члени команди, не самі виконавці, що дозволило уникнути негативних наслідків для делегації.

Незважаючи на усі перепони, Alyona Alyona і Jerry Heil вдалося завоювати почесне третє місце на "Євробаченні-2024". Після конкурсу виконавиці також презентували новий трек "Подоляночка", що додало їхньому репертуару свіжих звучань.

Розкажи про це друзям!