Обрані товари
0
Обрані артисти
0

останні новини

«Танців не буде » від квіткіс: панк, іронія, весняний спалах та викрадені квіти

24.03.2023

квіткіс - Танців не буде Радіо Прищепкін TOP40.IN.UA
youtube.com/@kvitkis

24 березня 2023 року гурт Квіткіс випустив кліп на свою нову пісню "Танців не буде". Це перша повномасштабна відеоробота панк-гурту, і вона дуже відрізняється від попередніх творів гурту, які до цього лунали на Радіо Прищепкін.

У пісні "Танців не буде" Квіткіс на повну демонструє свій панк. Це іронічний рок-бойовик з темами про нерозділене кохання, шкідливість фанатизму і астенічний синдром. Почувши в приспіві фразу "діджей застрелився", не лякайтеся одразу - це не про насилля, а про внутрішній стан.

Кліп на "Танців не буде" був знятий режисеркою Ярославою Дюною, з якою хлопці з гурту познайомилися минулого року після свого концерту в Дрогобичі. Ідея кліпу виникла, коли Ярослава послухала пісню і запитала себе, що буде, якщо гурт пограбує квітковий магазин. Результатом цього став іронічний ролик про весняний тестостероновий спалах, що заграв на екрані сильніше, ніж режисерка очікувала, завдяки несамовитій харизмі хлопців.

Самі ж панки з гурту Квіткіс описують новий кліп як короткометражку, над якою спільно працювали Ґай Річі та Квентін Тарантіно.

Квіткіс - це молода українська група, яка заробила популярність своїми живими виступами та нестандартним звучанням. Утворена у Києві у 2020 році, складається з трьох учасників: вокаліста та автора текстів Дмитра Войналовича, ударника Віталія Капранова та гітариста Максима Сторчака. Незважаючи на те, що група з'явилася на музичній сцені в досить складні часи пандемії COVID-19, вони вже встигли випустити кілька потужних синглів та викликати зацікавлення слухачів.

Розкажи про це друзям!