Обрані товари
0
Обрані артисти
0

останні новини

TAYNA зізнається, що нова пісня «Чекай» - це її нова історія

12.04.2023

TAYNA - Чекай Радіо Прищепкін TOP40.IN.UA.jpg
Фото: прес-служба виконавців

Молода українська співачка TAYNA презентувала свою нову пісню «Чекай», яка вже знаходиться в ротації на Радіо Прищепкін. У цьому новому треку TAYNA експериментує зі своїм звучанням, додаючи до свого репертуару поп-рокові нотки. Автором композиції стала молода співачка ROMA TUZ.

Пісня «Чекай» розповідає про віру у власні сили та про те, як важливо не здаватися, коли щось не виходить. У своєму коментарі TAYNA наголошує, що кожен з нас повинен вірити у свої мрії та цілі, і пам'ятати, що кожен крок наближає нас до мети.

Пісня «Чекай» не єдиний подарунок, який пропонує TAYNA своїм шанувальникам. У супроводі нового треку вона також випустила яскраве відео, яке отримало позитивні відгуки від шанувальників. В ньому TAYNA показала не тільки свої вокальні здібності, але і талант актриси, демонструючи своє бачення творчого шляху та відверто розповідаючи про свої почуття та переживання.

Для мене це нова історія TAYNA. Зізнаюсь, що пісня «Чекай» була написала саме для живого виконання з бендом. Відчуваючи позаду себе класних музикантів - це надає неабияких сил, здається, неначе позаду виростають крила. Вони додають моїм виступам певного шарму, навіть я транслюю разом з ними зовсім іншу енергію

- підсумувала співачка.   

У відео також знялися музиканти, з якими TAYNA нещодавно розпочала співпрацю. Барабанщик та два гітаристи додали нового звучання пісням співачки. Ця співпраця стала новим етапом у творчому житті TAYNA, який дозволив їй розвиватися та експериментувати зі своїм звучанням.

Розкажи про це друзям!