Обрані товари
0
Обрані артисти
0

останні новини

Тіна Кароль за національну гідність: Видаляє кліп його через причетність до Росії

29.04.2023

Скандал через причетність росіян до створення кліпу на пісню "Honey & Мед" Тіни Кароль викликав багато обговорень в соціальних мережах. Співачка, яка завжди вважалася патріоткою своєї країни, була шокована, коли дізналася, що в роботі причетні росіяни.  

Тіна Кароль, яка вже давно поставила національні інтереси вище своїх, вирішила видалити кліп з усіх майданчиків. На її думку, такі наративи, навіть побічно, не повинні з'являтися в її роботі. Вона відчуває відповідальність за свої дії і зберігає свою репутацію. 

Над кліпом працює команда, до якої у мене залученості, як у артиста. Взагалі немає. Всіх цих людей я не знаю і ніколи з ними не бачилася. Спасибі всім, хто показав мені сьогодні, що люди, які були причетні до цієї роботи через компанію Beverly.films, виявилися або з російським громадянством, або як ... зараз я буду розбиратися. Мені так само неприємно.

Видалення кліпу стало непростим рішенням для Тіни Кароль, але вона вважає, що не може дозволити собі навіть побічно причетність до Росії у своїй роботі. Для неї репутація - це все її життя, і вона не хотіла б, щоб це якось вплинуло на її кар'єру. 

Я видаляю цей кліп. Для мене це дорого. Для мене це боляче. Але я не можу собі дозволити, щоб навіть побічно з'являлися такі наративи. Тим більше вчора була Умань. Для мене моя репутація - це все моє життя. Я співаю і працюю в цій країні. Для мене війна почалася в 2014 році. Я люблю цю державу і вже давно поставила національні інтереси вище своїх. Мені просто самій огидно, що в моїй роботі є ці люди

- сказала Тіна. 

Багато фанатів Тіни Кароль підтримали її рішення видалити кліп. Її патріотизм і любов до своєї країни вражає багатьох, і вони вважають, що вона зробила правильний вибір.

Розкажи про це друзям!