Обрані товари
0
Обрані артисти
0

останні новини

Трек, що розриває серце: «Внебодим» від SUROV потрапив до гарячої ротації на Радіо Прищепкін!

07.03.2023

Трек, що розриває серце: «Внебодим» від SUROV потрапив до гарячої ротації на Радіо Прищепкін!
Фото: facebook.com/surov.official

Український виконавець SUROV (Олександр Суров) після тривалої творчої паузи презентував новий трек "Внебодим". Це не перша спроба артиста розпочати сольний шлях, але саме зараз він вирішив почати все з нуля.

Співак зазначає, що в Україні зараз величезний стрес, і кожен переживає його по-своєму. Для нього цей новий період – це випробування, але важливо рухатись вперед, навіть шляхом маленьких перемог.

Протягом останніх років SUROV досліджував себе та свій душевний стан, оскільки доля підготувала йому складні випробування. З початком війни він вирішив повернутись до музики, яка його рятує.

Артист вважає, що важко зрозуміти душу іншої людини, якщо ти не знайшов ключ до власного серця. Він витратив багато часу, щоб розібратись у собі. З початком війни він написав пісню "Янголи не сплять" разом із своїм другом Дмитром, але вони вирішили відкласти випуск треку на пізніше.

Пісня "Внебодим" з'явилась дуже несподівано. Артист знайшов старий біт, увімкнув його і одразу написав приспів. Ця пісня присвячена тим, хто зараз бореться за Україну, і стала способом вшанувати пам'ять загиблих героїв.

Розкажи про це друзям!