Обрані товари
0
Обрані артисти
0

ВАРТО УВАГИ

Треки, які рекомендує Bezodnya Music у березні 2023 року

09.03.2023

Максим Нагорняк, автор та оглядач української музики на каналі Bezodnya Music, рекомендує українські альтернативні гурти та виконавців для прослуховування аудиторії Radio Прищепкін. Його березневий трек-лист для рубрики “Варто уваги” включає такі композиції.

MBY - Тиск

MBY - молодий поп/реп артист з Київської області, який став відомим завдяки популярній композиції, що набрала понад 1 мільйон переглядів в Tik Tok та потрапила в Топ-50 Shazam Україна та Топ-50 трендів Україна на Spotify. Він є музикантом-самоучкою, а його музика надає можливість слухачам поринути у світ артиста, оскільки більшість його треків написані власноруч і є сумішшю наївності провінції та мотивів українського колориту.


Lovera Breaux - Незнайомці

Ця пісня про стосунки, в яких одна сторона каже про свої почуття, а інша не знає, як на це відповісти.


The Unsleeping - Не сплю

The Unsleeping продовжують рефлексувати щодо тем, пов'язаних з війною. "Не сплю" – це прийняття темних та деструктивних рис у собі, підсилене повномасштабним вторгненням. Це другий реліз гурту з початку вторгнення, але наразі вони випускають записані "після" пісні, оскільки матеріал альбому не відповідає реальності.


Tim - Скарб

«Скарб» - дебютний сингл тернопільського виконавця-сонграйтера Tim, який представляє незалежну інді-поп сцену. У пісні він зізнається у своїх почуттях кохання, виражає бажання сприяти росту індивідуальності іншої людини, а також не обмежується темами та жанрами, шукаючи способи емоційної комунікації зі слухачем. Tim створює свою музику з використанням недорогого обладнання в домашніх умовах та працює над глибоко пропрацьованими текстами.


Renie Cares - Навчи мене

"Навчи мене" від Renie Cares - це пісня, що розповідає про втрату самовизначення та перекладання відповідальності за свої почуття на іншу людину, але в кінці пісні відбувається поворот і пісня закликає до прийняття та любові до самого себе, оскільки це базова навичка для любові до інших. Мелодійний голос виконавиці та тепла атмосфера пісні допомагають передати її емоційну суть.


Tery - Спокій

"Спокій" - це зворушлива пісня Tery про відчуття самотності та розуміння, що рідні люди навколо формують поняття "дім" та спокій і гармонію. Це другий сингл з майбутнього альбому виконавця.


“Варто уваги” - рубрика ютуб-каналу Bezodnya Music на Radio Прищепкін, присвячена українській альтернативній музиці. У рамках рубрики, Максим Нагорняк, автор і оглядач української музики на каналі Bezodnya Music, пропонує до прослуховування треки українських альтернативних гуртів та виконавців, які заслуговують уваги аудиторії Radio Прищепкін. 

“Варто уваги” стане корисним інструментом для відкриття нової музики для широкої аудиторії слухачів, які цінують різноманітність та якість української музики.


Розкажи про це друзям!

ПРО ПРОЄКТ

ВАРТО УВАГИ. У рамках рубрики, Максим Нагорняк, автор і оглядач української музики на каналі Bezodnya Music, пропонує до прослуховування треки українських альтернативних гуртів та виконавців, які заслуговують уваги аудиторії.