Обрані товари
0
Обрані артисти
0

останні новини

TVORCHI EXPRESS: Гурт TVORCHI вирушив на Євробачення з Києва

02.05.2023

Фото: Укрзалізниця/Telegram

Український музичний гурт TVORCHI готовий представити Україну на наймасштабнішому пісенному шоу Євробачення, яке цього року проходитиме в Ліверпулі. Гурт вчора, 1 травня 2023 року, ввечері відправився поїздом під кодовою назвою TVORCHI EXPRESS зі столиці України до Ліверпуля. Про це повідомили в Укрзалізниці, де також зазначили, що готові безпечно доставити кришталевий мікрофон до столиці, як і минулого року.

 
Бажаємо хлопцям успіху та перемоги, і вже готові безпечно доставити кришталевий мікрофон до столиці, як і минулого року

- дописали автори офіційного телеграм-каналу Укрзалізниці

В якості спонтанного бонусу пасажири поїзда Київ — Хелм отримали автограф-сесії від Джеффрі та Андрія.

TVORCHI - це молодий гурт з Тернополя, який заснував у 2018 році саунд-продюсер Андрій Гуцуляк та вокаліст Джеффрі Кенні. За цей невеликий період часу вони встигли випустити чотири студійні альбоми та дев'ять синглів, виконують пісні українською та англійською мовами. Вони успішно розвивають свою музичну кар'єру, заслуживши при цьому кілька нагород. У травні 2021 року TVORCHI виграли у трьох номінаціях премії YUNA, а в 2022 році ще у двох.

Незважаючи на короткий час існування, гурт зумів здобути популярність та визнання на музичній сцені. Їхні пісні "Falling" та "Road" збирають мільйонні перегляди на YouTube, а їхні концерти завжди відвідують тисячі фанатів.

У цьому році TVORCHI отримали можливість представити Україну на Євробаченні, і вони готові взяти цей шанс і показати світові свої таланти. Вони вже здійснили перший крок на шляху до перемоги, вирушивши зі столиці до Ліверпуля.

Розкажи про це друзям!