Обрані товари
0
Обрані артисти
0

НАЙНАЙСОНҐ

Українська шоувумен розповіла про свої музичні уподобання та війну: секрети Міли Єремеєвої в новому випуску зіркового подкасту "НайНайСонґ"

18.09.2022

Міла Єремеєва - НайНайСонг НайНайСонґ Най Най Сонг Сонґ Радіо Прищепкін TOP40.IN.UA
Канал Радіо Прищепкін в YouTube

У другому випуску зіркового подкасту про музичні вподобання "НайНайСонґ", героїнею стала Міла Єремеєва - українська шоувумен, блогерка і просто розумничка. У розмові з ведучими, Міла розповіла про свої улюблених виконавців та нову українську музику, яку слухає та якою надихається, висловилася про "перевзувачів", розповіла, що вірить у те, що музика має бути справжньою та відображати творчий потенціал виконавця.

Крім того, у розмові не обійшлося без згадки про війну в Україні, яка є актуальною темою для багатьох українців. Міла Єремеєва розповіла про те, як ця тема відображається в її творчості та як вона підтримує військових та ветеранів.

У проєкті "НайНайСонґ" герої розповідають про свої улюблені пісні та музичні уподобання. Розмови зірок дають можливість краще познайомитися з ними та дізнатися більше про їхнє життя та творчість.

Розкажи про це друзям!

ПРО ПРОЄКТ

НАЙНАЙСОНҐ. "NaйNaйСонґ" - зірковий подкаст про музичні вподобайки, що є спільним проєктом Радіо Прищепкін та музичного порталу МУЗВАР. Проєкт цікавий завдяки своїм зірковим гостям, які діляться своїми улюбленими піснями та розповідають про моменти свого життя, пов'язані з цими піснями.