Обрані товари
0
Обрані артисти
0

останні новини

«Укрпошта»: Перша марка серії "Kalush» буде погашена в Калуші

04.04.2023

4 квітня генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський оголосив у Telegram про запуск нової колекції марок "Kalush". Ця колекція присвячена Kalush Orchestra, гурту - переможцю "Євробаченні-2022". Під час виступу на конкурсі гурт  закликав допомогти оточеному Маріуполю та "Азовсталі", де в той час перебували українські військові, які потребували допомоги.

Ігор Смілянський додав, що "Укрпошта" виконує свою обіцянку, дану рік тому, і презентує марку "Kalush", щоб вшанувати війну та сміливість українських людей, які зробили все можливе, щоб їх почули.

Урочисте спецпогашення марки відбудеться 10 квітня в Калуші Івано-Франківської області разом з лідером гурту Олегом Псюком та його учасниками. Також буде проведено погашення штемпелем "Перший день" у Києві. Одночасно з цим розпочнеться продаж марки у відділеннях по всій країні.

Автором марки є Святослав Романчак, автором картки - Юрій Сосницький, а художницею конвертів - Олеся Вакуленко.

Ігор Смілянський зазначив, що тим, хто хоче впевнитись, що отримає хоча б одну з 130 тисяч марок, потрібно оформити абонемент до 9 квітня або зробити передзамовлення вже сьогодні.

Розкажи про це друзям!