Обрані товари
0
Обрані артисти
0

останні новини

Великий зрив на Нацвідборі Євробачення 2024: чому SKYLERR раптово відмовилася від участі?

03.02.2024

Співачка Валерія Кудрявець - SKYLERR Євробачення Україна
Фото: Тетяна Джафарова/Суспільне

Валерія Кудрявець, відома як SKYLERR, раптово заявила про зняття своєї кандидатури з участі в Нацвідборі на "Євробачення" 2024. Це рішення стало великою несподіванкою для її фанатів і учасників музичної індустрії.

Співачка пояснила своє рішення проблемами з системою голосування, які, на її думку, знецінили чесність змагання. 

Це рішення далось мені складно, але все ж таки я про творчість, про музику, про сцену, про шоу, про працю, про пісню, про своїх людей, про вас, про усіх нас. Все, що відбувається зараз - це вже не про вищесказане, і не про мене. На жаль, голосування в моменті вже не повернути, а я довіряю саме моменту. "ДІЯ" працювала вночі, зранку вона знову не працювала, зараз, як мені відомо вона знову працює. Голоси могли зарахуватись некоректно

— стверджує співачка.

Ця ситуація викликала серйозне обговорення серед організаторів і учасників конкурсу. Суспільне мовлення, яке організовує Нацвідбір, відреагувало на заяву SKYLERR, наголошуючи, що виступи всіх учасників уже відбулися, і зняття кандидата на цьому етапі є проти правил. Вони також зазначили, що у випадку перемоги SKYLERR вона може відмовитись від подальшої участі, але викликає питання її відмова до оголошення результатів.

Проблеми з додатком "Дія" виявились настільки серйозними, що Суспільне мовлення вирішило продовжити голосування і провести додатковий ефір. Це мало на меті забезпечити, щоб усі голоси були коректно зараховані і щоб жоден учасник не постраждав через технічні збої.

Звісно, інцидент ставить під сумнів чесність і прозорість процесу відбору на "Євробачення" і піднімає важливі питання про довіру до технологічних рішень у великих культурних заходах. У той же час, рішення SKYLERR залишити конкурс заслуговує на увагу, адже воно свідчить про важливість відповідальності і чесності в мистецтві і публічних заходах.

Розкажи про це друзям!