Обрані товари
0
Обрані артисти
0

останні новини

Від каверів до хітів-блокбастерів: CHEEV захоплює слухачів новою піснею “Печаль” та волонтерською діяльністю

15.03.2023

CHEEV - Печаль Радіо Прищепкін TOP40.IN.UA
muzvar.com.ua

Український музикант Влад "CHEEV" Чижиков розпочав свою сольну кар'єру в 2019 році з кавер-версій відомих пісень вітчизняних поп-виконавців. Але вже в 2022 році він став автором одного з найбільш популярних треків року, який отримав мільйони переглядів та прослуховувань. 

CHEEV не зупиняється на досягнутому успіху, а продовжує працювати, доносити гарну музику до мас і використовувати свій медійний ресурс на користь перемоги та допомоги країні. Восени 2022 року він випустив хіт "Мрієшся", а взимку взяв участь в благодійному заході на підтримку дитячої лікарні "Охматдит". Це поєднання волонтерства та творчості є типовим для свідомих українських музикантів.

Цього тижня в етері Радіо Прищепкін відбулася прем'єра пісні “Печаль” від CHEEV. Це потенційний хіт, який допоможе українцям відрефлексувати зиму, що вже пройшла, і поглянути з оптимізмом на майбутнє.

"Ми всі чекали важкої зими, коли ми змерзнемо в наших холодних оселях в повній темряві. Але зима минула, ЗСУ, держава, народ, бізнес, економіка - всі змогли не просто встояти, але й набратись сил і йти далі до кінця. Це моє відчуття, і я хотів поділитись ним через цю пісню. Ця пісня про те, як просто жити у невідомості, не будуючи планів. Ти цінуєш те, що маєш і тих, хто поруч з тобою. Ця легкість спрощує життя в цілому", - пояснює виконавець.

CHEEV продовжує поєднувати творчість і волонтерство, насолоджуючись успіхом і змінами в українському культурному просторі. Він продовжує працювати над своїм музичним розвитком і використовувати свою популярність для підтримки рідної країни.

Розкажи про це друзям!