Обрані товари
0
Обрані артисти
0

ЖИТТЯ ПРЕКРАСНЕ

Відкриття таємниць успіху української моди та танцю в проєкті «Фантастичні українці 2.0»

31.10.2021

Фантастичні Українці 2.0 - Аліна Гисева Радіо Прищепкін TOP40.IN.UA
Канал Радіо Прищепкін в YouTube

Проєкт, який розповідає про українських модельєрів та хореографів, які переосмислюють традиційні мотиви та популяризують українське мистецтво далеко за межами країни, став дуже популярним серед глядачів. «Фантастичні українці» повертається на екрани! Продюсерка «Фантастичні українці 2.0», Аліна Гисева, завітала у програму «Життя прекрасне» на Радіо Прищепкін, щоб розповісти про новий сезон проєкту та його теми.

У другому сезоні «Фантастичних українців» творці проєкту розповідатимуть про фантастичні перетворення та історії успіху в сфері української моди та танцю. У програмі будуть зібрані неймовірні історії успіху від українських модельєрів та хореографів, які розповідатимуть, як вони перетворюють традиційні українські мотиви у своєму мистецтві та як популяризують українське мистецтво за межами країни.

Аліна Гисева, зазначила, що другий сезон буде ще більш захоплюючим та цікавим, ніж перший, тому що у проєкті взяли участь нові таланти та нові ідеї. Новий сезон «Фантастичнтх українців» обіцяє бути дивовижним та незабутнім досвідом для всіх, хто цікавиться українською культурою та мистецтвом. Будьте на зв'язку, щоб не пропустити нові враження та історії успіху.

Розкажи про це друзям!

ПРО ПРОЄКТ

ЖИТТЯ ПРЕКРАСНЕ. “Життя прекрасне” - це гостьовий проєкт про цікавих людей та яскраві події. Ведучий програми - Єгор Прищепкін, запрошує гостей на невимушені розмови, де вони діляться своїми новинами, думками, досвідом. Героями програми є актори, спортсмени, продюсери, політичні діячі, тобто, видатні особистості.