Обрані товари
0
Обрані артисти
0

МУЗИЧНЕ РОЗПАКУВАННЯ

Відома співачка NAVKA розповіла про свою нову пісню «Я Фея» та закликала до бережливого ставлення до природи

25.10.2021

NAVKA - Я фея Радіо Прищепкін TOP40.IN.UA
Канал Радіо Прищепкін в YouTube

У цьому випуску програми «Музичне розпакування» на Радіо Прищепкін, гостею Єгора Прищепкіна стала відома українська співачка NAVKA, також відома як Марина Тимофійчук. У програмі вона презентує свою нову пісню «Я Фея», в якій бережно ставиться до природи та закликає зупинити знищення навколишнього середовища.

У розмові NAVKA розповідає про свій новий проєкт, що містить справжній маніфест збереження природи, та процес створення кліпу. Вона також ділиться своїми думками щодо важливості збереження культурної спадщини та наголошує на тому, що кожен з нас повинен бути свідомим щодо своєї ролі в охороні навколишнього середовища.

NAVKA запрошує слухачів у свій дім, де вона ховає скарби своїх предків та де знаходить своє натхнення. Вона також закликає своїх шанувальників берегти та дбайливо ставитись до природи так, як вона сама робить це.

Розкажи про це друзям!

ПРО ПРОЄКТ

МУЗИЧНЕ РОЗПАКУВАННЯ. Програма дає слухачам унікальну можливість першими почути нові пісні відомих та ще невідомих музикантів, а також дізнатися про те, що стоїть за кожною піснею. "Музичне розпакування" - це не просто програма про музику, а спосіб відчути та зрозуміти творчість виконавців на новому рівні.