Обрані товари
0
Обрані артисти
0

ЖИТТЯ ПРЕКРАСНЕ

Як створити цікавий та успішний подкаст: поради від Андрія Москалюка, автора проєкту "РозМови" в програмі “Життя прекрасне”

04.10.2022

Андрій Москалюк - Подкаст про подкаст Радіо Прищепкін TOP40.IN.UA
Канал Радіо Прищепкін в YouTube

На Радіо Прищепкін повертається популярний проєкт “Життя прекрасне” після довгої перерви, викликаної російсько-українською війною. Першим гостем нового сезону став Андрій Москалюк, автор та ведучий подкасту про перехід на українську мову “РозМови”.

Андрій, який є дебютантом у світі подкастів, вже успішно випустив десять розмов з україномовними українцями та став учасником конкурсу “Слушно” від Megogo. У цьому відео-інтерв'ю, він поділився з слухачами-глядачами Радіо Прищепкін інсайтами щодо народження ідеї свого подкасту, про етапи його створення та дав поради майбутнім колегам-подкастерам.

У своєму подкасті “РозМови”, Андрій розмовляє з людьми, які перейшли або переходять на українську мову, з'ясовуючи причини, нюанси та важливість такого вибору. 

Андрій також розповідає про процес створення подкасту та поділився своїми думками щодо успіху у цій сфері. Він підкреслив, що одним з головних компонентів успіху є створення цікавого та цілеспрямованого контенту, що має сенс для аудиторії та співвідноситься з її інтересами.

Розкажи про це друзям!

ПРО ПРОЄКТ

ЖИТТЯ ПРЕКРАСНЕ. “Життя прекрасне” - це гостьовий проєкт про цікавих людей та яскраві події. Ведучий програми - Єгор Прищепкін, запрошує гостей на невимушені розмови, де вони діляться своїми новинами, думками, досвідом. Героями програми є актори, спортсмени, продюсери, політичні діячі, тобто, видатні особистості.