Обрані товари
0
Обрані артисти
0

МУЗИЧНЕ РОЗПАКУВАННЯ

Зимові чари від Софії Єгорової: Нова пісня, що додає святкового настрою та віри в диво

28.12.2021

Софія Єгорова - Чари Радіо Прищепкін TOP40.IN.UA
Канал Радіо Прищепкін в YouTube

Зима - час, коли вже давно за вікном навкруги лежить сніг, а в повітрі чути святковий настрій. І саме в таку пору українська співачка Софія Єгорова представила свій новий трек "Чари" на Радіо Прищепкін в програмі “Музичне розпакування”. Ця пісня, за словами артистки, додає святкового настрою та дає політ фантазії. З перших нот треку почувається зимовий настрій, а легкий та танцювальний ритм додає пісні життєвої енергії.

Презентація пісні "Чари" відбулася в рамках програми пісенних прем'єр "Музичне розпакування" на Радіо Прищепкін. Сама Софія Єгорова зазначила, що хотіла передати піснею свої думки та почуття. Ідею нової композиції співачка отримала від своїх думок про зиму, коли вона задумалася про те, які чудеса можуть трапитися, якщо з'являються справжні чари. І так, після того, як Софія почула демо-версію треку від Діми Сисоєва, який написав музику та слова до пісні, вона зрозуміла, що це той самий знак, який вона чекала.

"Чари" - це не просто пісня про зиму, це пісня про чудо та віру в нього. Співачка підкреслює, що її трек може стати саундтреком цієї зими, тому слухайте його та вірте у дива. Адже пісня "Чари" дарує нам віру в те, що диво може трапитися в будь-який момент, навіть коли зовсім не чекаєш.

Розкажи про це друзям!

ПРО ПРОЄКТ

МУЗИЧНЕ РОЗПАКУВАННЯ. Програма дає слухачам унікальну можливість першими почути нові пісні відомих та ще невідомих музикантів, а також дізнатися про те, що стоїть за кожною піснею. "Музичне розпакування" - це не просто програма про музику, а спосіб відчути та зрозуміти творчість виконавців на новому рівні.