Обрані товари
0
Обрані артисти
0

останні новини

Це сталося! Джамала втретє стала мамою, і ось як це було!

27.05.2024

Джамала втретє стала мамою
instagram.com/jamalajaaa

Українська співачка Джамала, відома своєю перемогою на Євробаченні 2016 року, поділилася радісною новиною про народження третього сина.

Джамала оголосила про це у своїх соціальних мережах, додавши, що як мати, так і дитина почуваються добре. Ця новина швидко розлетілася мережею, викликавши численні привітання та побажання щастя від шанувальників та колег по сцені.

Співачка поділилася подробицями пологів, подякувавши своїй родині та лікарям за підтримку та допомогу. Джамала зазначила, що вагітність та пологи пройшли успішно завдяки професіоналізму медичного персоналу. Вона також виразила вдячність своїм прихильникам за постійну підтримку та теплі слова.

Джамала вже виховує двох синів – Еміра-Рахмана, який народився у 2018 році, та Селіма-Гірая, який народився у 2020 році. Вона часто ділиться сімейними моментами у своїх соціальних мережах, демонструючи свою любов до дітей та родинні цінності. Третій син став ще одним доказом її відданості сімейному життю та бажання створити велику родину.

Новина про народження третього сина викликала хвилю привітань від шанувальників та друзів Джамали. Багато хто з них висловив захоплення її мужністю та силою, адже поєднувати кар'єру з вихованням трьох дітей – це неабиякий виклик. Проте співачка демонструє, що вона здатна досягати успіху як у творчості, так і в особистому житті.

Джамала не раз зазначала, що сім'я для неї – це найважливіше. Вона планує приділяти максимум уваги своїм дітям, водночас продовжуючи працювати над новими музичними проектами. Її шанувальники з нетерпінням чекають нових пісень та виступів, підтримуючи її на кожному кроці.

Радіо Прищепкін вітає Джамалу з народженням третього сина та бажає щастя і здоров'я її великій родині!

Розкажи про це друзям!