Обрані товари
0
Обрані артисти
0

ЖИТТЯ ПРЕКРАСНЕ

Єднання фольклору та електроніки: Нове звучання українських колядок та щедрівок, яке вразить кожного!

11.11.2021

Територія РіздвА - Анжеліка Рудницька Радіо Прищепкін TOP40.IN.UA
Канал Радіо Прищепкін в YouTube

Що станеться, якщо поєднати фольклорні мотиви з класичною та електронною музикою? Відповідь на це питання дає відповідь проєкт “Зимова містерія “Територія РіздвА“, який  з став можливий за підтримки Українського Культурного Фонду. 

В гостях у Єгора Прищепкіна - матуся українського шоубізнесу Анжеліка Рудницька, яка виступила авторкою та продюсеркою проєкту. 

Євген Петриченко, автор оригінальних аранжувань, зумів створити нове звучання традиційних українських колядок та щедрівок, які виконуватимуть відомі українські виконавці та симфонічний оркестр. Анжеліка Рудницька, Катя Чілі, Олег Собчук, “GG ГуляйГород“, фольк-студія “Правиця“, Поль Манандіз, Марина Одольська, “Шпилясті кобзарі“, Іванна Пліш, Віталій Кириченко, Павло Табаков, Тоня Матвієнко, “Тhe Вйо“, Вікторія Васалатій, Валерій Харчишин перетворяться на казкових героїв та підкорять серця глядачів своїми виконаннями.

Прем'єра шоу відбудеться 24 грудня 2021 року на YouTube-каналі “Територія А“. Концерт обіцяє стати не тільки музичним, а й візуальним шедевром, який запам'ятається на довгі роки.

“Зимова містерія “Територія РіздвА“ - це проект, який допоможе не лише зберегти культурні традиції України, але й показати їх у новому світлі. Це унікальна можливість насолодитися виконаннями улюблених колядок та щедрівок від талановитих музикантів та відчути дух Різдва у своєму серці.

Розкажи про це друзям!

ПРО ПРОЄКТ

ЖИТТЯ ПРЕКРАСНЕ. “Життя прекрасне” - це гостьовий проєкт про цікавих людей та яскраві події. Ведучий програми - Єгор Прищепкін, запрошує гостей на невимушені розмови, де вони діляться своїми новинами, думками, досвідом. Героями програми є актори, спортсмени, продюсери, політичні діячі, тобто, видатні особистості.