Обрані товари
0
Обрані артисти
0

ВАРТО УВАГИ

Треки, які рекомендує Bezodnya Music у квітні 2023 року

16.04.2023

Максим Нагорняк, який є автором та оглядачем української музики на каналі Bezodnya Music, пропонує пісні від українських альтернативних гуртів та виконавців, щоб аудиторія Радіо Прищепкін могла бути в курсі останніх новин не лише в популярному сегменті української музики. У трек-листі рубрики "Варто уваги" від Bezodnya Music на квітень 2023 року знайшлися такі пісні.

Ігор Кайдаш - цього вартує кохання

Ігор Кайдаш - український музикант, який спеціалізується на створенні україномовних молодіжних композицій у напрямку "сінті-поп-панк". Його поєднання літературної мови зі стильною музикою може легко захопити і зацікавити широке коло сучасних слухачів, які втомилися від одноманітних треків, що виконуються іноземними мовами.

У творах Ігоря часто порушуються актуальні проблеми нашого часу, такі як булінг, екзистенційна криза, страх перед смертю та рутинність. Проте, ці проблеми завжди розбавлені позитивними ідеями та майже завжди мають щасливий кінець.

Шанувальники очікували цілий рік на пісню "Цього вартує кохання", яку виконавець анонсував у своїх соціальних мережах.

Tember Blanche - Так чи інакше

Київський інді-поп дует Tember Blanche представив свій другий повноформатний альбом "Ти лиш людина" 7 квітня. За словами гурту, основною темою альбому є недосконалість людської натури, її слабкі сторони та невиправдані надії.

У LP міститься 9 пісень, серед яких фіт з військовим скрипалем Мойсеєм Бондаренко. Кожен трек розповідає історію про прийняття себе та світу, навіть у ті моменти, коли ні тобі, ні світові ще дуже далеко до ідеалу.

Пісню "Так чи інакше" гурт присвятив всім людям з обсесивно-компульсивним розладом: "Трек висміює безсенсовість побутових сварок і нагадує, що немає чистоти важливішої, ніж чистота людської душі".

Скажи щось погане - Кохатися під Джаз

“Скажи щось погане” - дует музикантів, що виконують мінімалістичний рок з елементами блюзу, пост-панку та джазу, відомий як "амбасадори нуарного настрою". Дует складається з брутального басиста та вокаліста Артура та чарівної барабанщиці Марго.

За словами музикантів, їх новий трек - балада, яка наповнена еротичною атмосферою та має спокійне звучання. "Пісня розповідає про те, як людина, не маючи коханої людини, може заповнювати свою пустоту "фейковим коханням", супроводжуючи це своїм улюбленим жанром музики", - додають виконавці.

Oi FUSK - Логос

Слово "Логос" в перекладі з давньогрецької означає "слово". Цей термін часто використовується для позначення раціонального знання, яке протиставляється міфу.

Репер Oi FUSK разом із саундпродюсером Paat. представив свій новий трек "ЛОГОС", для якого зняли кліп у класичному для музиканта дуеті з режисером Іллею Дуциком.

Це вже третя робота Oi FUSK в рамках його чотиримісячного марафону. Кожен тиждень репер презентує нову пісню. У середині березня він випустив трек "Світло Inside".

XXV кадр - Знайду

XXV кадр не перестає дивувати своїх шанувальників новими творчими рішеннями. Цього разу він презентував перший сингл з майбутнього мініальбому, який має вийти у травні.

У своєму новому проекті XXV кадр відходить від звичного стилю та експериментує із саундом. Пісня під назвою «Знайду» - це ліричний пост-панк, який збігається у тематиці з творчістю попередніх робіт XXV кадра, але водночас має яскраві відмінності. У пісні йдеться про втечу від себе заради пошуку справжнього «Я».

Варто зазначити, що у даному звучанні XXV кадр звучить не гірше постійних представників жанру. Нова творча концепція викликає інтерес серед слухачів та підтверджує те, що XXV кадр завжди в пошуку нових вражень та креативних рішень.

Кебу - Правда проста

KEBU, вокалістка з Києва. Її найбільшою цінністю завжди були люди довкола неї. У новій пісні "Правда проста" KEBU виходить за межі свого звичного стилю та настрою, представляючи мажорний режим та оптимістичний тон. Хоча цей час для виконавиці не є легким, який забарвлений болем, який усі українці переживають вже більше року, сама пісня викликає дивну іронію. Вона намагається ділитися позитивним настроєм та переконана, що "правда проста" - незважаючи на всі перешкоди, що можуть зустрітися на шляху, людина може знайти щастя.

KEBU продовжує творити музику, яка об'єднує та надихає людей, і її нова пісня - це свідчення того, що важкі часи можуть стати джерелом великих творчих звершень.


“Варто уваги” - рубрика ютуб-каналу Bezodnya Music на Radio Прищепкін, присвячена українській альтернативній музиці. У рамках рубрики, Максим Нагорняк, автор і оглядач української музики на каналі Bezodnya Music, пропонує до прослуховування треки українських альтернативних гуртів та виконавців, які заслуговують уваги аудиторії Radio Прищепкін. 

“Варто уваги” стане корисним інструментом для відкриття нової музики для широкої аудиторії слухачів, які цінують різноманітність та якість української музики.

Розкажи про це друзям!

ПРО ПРОЄКТ

ВАРТО УВАГИ. У рамках рубрики, Максим Нагорняк, автор і оглядач української музики на каналі Bezodnya Music, пропонує до прослуховування треки українських альтернативних гуртів та виконавців, які заслуговують уваги аудиторії.