Обрані товари
0
Обрані артисти
0

останні новини

Марія Яремчук готова розправитися зі своїм панічним страхом на Євробаченні-2023

14.04.2023

Марія Яремчук повертається на міжнародну сцену "Євробачення-2023" після того, як 2018 року пішла зі сцени через панічний страх перед нею. Але тепер вона готова повернутися та зробити це тріумфально. Яремчук буде виступати у другому півфіналі конкурсу 11 травня, а з українських зірок також свої перформанси представлять Alyosha, фронтвумен The Hardkiss Юлія Саніна, Злата Дзюнька та OTOY.

Кар'єра Марії Яремчук стрімко розвивалася, її треки ставали хітами, і вона стала однією з найвідоміших співачок в Україні. Але панічний страх перед сценою змусив її припинити виступи, але тепер, за підтримки креативного директора "Євробачення" Германа Нєнова, Марія готова знову виступити перед тисячами глядачів.

"Євробачення-2023" обіцяє бути яскравим шоу, і українські артисти будуть творити на сцені нарізноманітні та незабутні виступи. Перший півфінал відбудеться 9 травня, а фінал – 13 травня. Україну цього року представляє дует TVORCHI.

Ми бажаємо Марії Яремчук успіху та гарного виступу на "Євробаченні-2023" і чекаємо на її незабутнє виконання пісень на міжнародній сцені.

Розкажи про це друзям!